Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)
Marcel Zamora Pérez

Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition)

4

Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) - Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) por Marcel Zamora Pérez fue vendido por £8.49 cada copia. El libro publicado por Columna CAT. Contiene 304 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

Marcel Zamora és un dels grans campions del triatló mundial: ha aconseguit cinc victòries consecutives a l’Ironman de Niça i quatre a l’Embrunman. Marcel Zamora ha fet realitat el seu somni: ser un dels millors triatletes professionals. Tota aquesta experiència l’ha reunida aquí per posar-la al servei dels esportistes –professionals o no– que busquen consells tècnics i pràctics per superar-se.


Què hem de fer per iniciar-nos als triatlons? Com planificarem els entrenaments? Quina dieta hem de seguir els dies previs a una prova? Quins paper hi juga l’entrenament de la ment? Marcel Zamora respon tots els dubtes dels triatletes a partir de la seva experiència i ens anima a veure la vida amb els ulls d'un ironman.

Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) gratuit, Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) PDF, Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) EPUB, Viu el teu somni: Descobreix els secrets del triatló amb el gran campió d'ironmans (NO FICCIÓ COLUMNA) (Catalan Edition) AudioBook