La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition)
Miquel Martí I Pol

La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition)

4

La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition) - La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition) por Miquel Martí I Pol fue vendido por £6.99 cada copia. El libro publicado por Educaula. Contiene 78 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Descargar Se requiere registro

MIQUEL MARTÍ I POL va néixer el 1929 i va morir el 2003 a Roda de Ter, on va viure sempre. Als catorze anys va entrar a treballar en una fàbrica de filatura de cotó: La fàbrica respon a aquesta experiència directa i autobiogràfica, i ofereix una visió humana i viscuda del món del treball. Escrit en dues etapes (1958-1959 i 1970-1971), els dos llibres creen una unitat temàtica i significativa que fa d’aquest recull el millor exponent del corrent realista en la poesia catalana. I sintetitza l’essència de la poesia de Martí i Pol, el poeta català més popular de tots els temps.

La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition) gratuit, La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition) PDF, La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition) EPUB, La fàbrica (Educació 62) (Catalan Edition) AudioBook